Raeţchi: Nu există carnagiu de lângă care Ponta să nu-şi facă un selfie, explicând de ce a pierdut el puterea

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat, pe Facebook, declaraţiile fostului premier Victor Ponta pe tema atacului de la Nisa şi a loviturii de stat din Turcia, în care a acuzat “propaganda” românească, afirmând că social-democratul “îşi face selfie-uri” la toate “carnagiile” în scopuri politice.

Gorghiu

“Mor oameni la Nisa – Ponta reacţionează ferm, condamnând “Propaganda Fascistă din România”. Mor oameni în Turcia – Ponta atacă, plin de compasiune, manipularea din România. Nu există carnagiu de lângă care fostul premier al României să nu-şi facă un selfie, explicându-ne de ce a pierdut puterea şi spunând “cheese” la cameră pentru câteva ştiri TV”, scrie liberalul.

Victor Ponta a reacţionat la tragedia din Nisa spunând că este trist să vadă că, deşi lumea înţelege că solidaritatea este armă principală împotriva terorismului, “în România suntem ţinuţi de Propaganda Fascistă într-un război absurd al românilor contra românilor!”.

În cazul tentativei de lovitură de stat din Turcia, Ponta i-a luat apărarea lui Recep Erdogan, afirmând că Turcia este o ţară cu “cetăţeni adevăraţi”, mândri şi demni, nu inculţi şi manipulaţi, cum îi prezintă “propaganda internaţională şi românească”, care au salvat ţara lor de la dictatură, luptând cu mânile goale împotriva armatei.

Articolul a fost publicat pe data de 16 iulie 2016 și poate fi accesat la următorul link: http://www.news.ro/politic-intern/raetchi-nu-exista-carnagiu-de-langa-care-ponta-sa-nu-si-faca-un-selfie-explicand-de-ce-a-pierdut-el-puterea-1922400216232016071115526994

 

viewscnt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lasitate si curaj in dragoste: Petrarca si Bruno

(Din Scurt tratat despre iubire, Nemira, februarie 2017) Există două moduri în care poţi rata în iubire. Primul, cel clasic, sănătos, implică împlinirea amorului, ducerea sa până la un capăt care se dovedeşte prea scurt. “Măcar am încercat” – e consolarea vitalistă a celor car... (Mai departe...)

Sindromul Bibulus la romani

Cine e naiba e Bibulus? - e intrebarea naturala. Asta era si ideea. Dar hai sa incercam asa: cine naiba e Iulius Cezar? Aici nu cred ca avem probleme. Marcus Calpurnius Bibulus a fost politicianul roman care a considerat ca cel mai grozav lucru pe care il poate face este sa devina rivalul si opon... (Mai departe...)

O discutie lucida despre finalizarea Catedralei Manturii Neamului

Opinia despre patriarhul Daniel mi-am format-o, paradoxal, in Orient. Observand acolo modul in care a gestionat interesele BOR (si, implicit, ale Romaniei) la Locurile Sfinte. E o istorie de diplomatie bisericeasca stufoasa, care implica negocieri de pe pozitii taioase cu grecii, de pilda – dar co... (Mai departe...)

Ce vor, totusi, conservatorii crestini in chestiunea musulmanilor din Europa?

Ma regasesc in multe chestiuni alaturi de conservatorii crestini. Nu reusesc insa sa inteleg pozitionarea lor in privinta Islamului european. In esenta, cea mai importanta idee a lor pare aceasta: “Problema pleaca de la faptul ca liderii europeni – corupti de idei de stanga si de “marxism cult... (Mai departe...)

ISIS si terorismul-pop. Cum il anihilam pe megastarul de cinema al-Baghdadi

O analiza semantica a presei tabloide e suficienta pentru a intelege ca avem o problema: “Detalii explozive”, “Informatii bomba”, “Cutare detoneaza nucleara”. Titlurile care fac – pentru banale evenimente politice sau sociale – trimiteri sangeroase la dinamita se vand de trei ori mai... (Mai departe...)